چهارشنبه, 29 خرداد 1398

عنوان : بیانیه شهرداری و شورای اسلامی شهر به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین پانزدهم خرداد
زير عنوان : شهرداری و شورای اسلامی شهر به مناسبت سالگرد ارتحال بنیان گذار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی و قیام پانزده خرداد پیامی را صادر کرد.
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر گوگان، متن پیام به شرح ذیل است:
بسمه تعالی
نیمه خرداد هر سال یاد آور سالروز عروج ملکوتی عبد صالح پروردگار، حضرت امام خمینی کبیر (ره) است. مبارز خستگی ناپذیری که انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را به عنوان رستاخیز و رویداد قرن با تکیه بر فرهنگ عظیم عاشورا و پشتیبانی ملت مجاهد ایران و به مدد الهی بر پایه استقلال و آزادی بر پا نهاد و پس از سالها سلوک متعالی، در راه قرب الهی و هدایت بندگان خدا به لقاء الله پیوست و امت اسلام را در ماتم خویش داغدار کرد.
پانزده خرداد از جنس همان حماسه هایی است که نقطه آغازی برای به بار نشستن خواست و اراده مردم ایران شد و از سوی معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران کلید خورد.
خون فرزندان ایران در پانزده خرداد سر آغازی برای سرودن شعر استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و به ثمر نشستن انقلاب اسلامی ایران شد.
ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر و بنیان گذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، سالگرد رحلت جانگداز ایشان و شهدای والامقام پانزده خرداد را تسلیت عرض می نماییم.

سایت شهرداری گوگان